FATİH İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda her zaman ve her yerde başarılı olacak , bilim ve teknolojinin ışığında öğrenmeyi bilen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Milli Eğitimin temel ilkeleri ve genel amaçları doğrultusunda , Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak , onların sosyal , kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ; eğitim öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamaktır.

Başarılar: Minikler voleybol takımımız ilçe 2.´si olmuştur. Turizm konulu resim yarışmasında öğrencimiz Şevval ACAR ilçe 2.si olmuştur. Judoda İstanbul 2.liği alınmıştır.

Saatler: SABAH GRUBU TÖREN ZİLİ:06:50 DERS BAŞLAMA:07:30 DERS BİTİŞ: PZT 13:30 SALI-ÇAR.-PER.-CUMA: 12:45 ÖĞLEN GRUBU TÖREN ZİLİ PZT. :13:05 DERS BAŞLAMA PZT:13:45 SALI-ÇAR.-PER.-CUMA: 13:00 DERS BİTİŞ PZT-SALI: 19:05 ÇAR.-PER.-CUMA: 18:20
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://istanbulfatihimamhatipoo.meb.k12.tr

Adres - Ali Kuşçu Mah. Büyük Karaman Cad. Aslanhane Sok. No1 Fatih/İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Ali Kuşçu Mh. Büyükkaraman Cd. Aslanhane Sk. No:1 Fatih/İSTANBUL

Adres - Ali Kuşçu Mah. Büyük Karaman Cad. Aslanhane Sok. No1 Fatih/İSTANBUL

Ulaşım Fatih Cami´nin cenaze giriş kapısı yanındadır. Otobüs Durağı : Edirnekapı yönünden gelen otobüslerle Fatih Durağı´nda (Saray Muhallebicisi´nin önü), Eminönü yönünden gelen otobüslerle Fatih Durağı´nda inilebilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir , ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne 1000 m uzaklıktadır.